dnes: neděle 30. dubna Polední nabídky zítra: pondělí 1. května
Hříbková polévka s máslovými krutony95 Kč
Spaghetti s mušlemi svatého Jakuba265 Kč
Grilovaný vyzrálý roštěnec (400 g) z jalovice s toskánským olivovým olejem a rozmarýnem, grilovanou zeleninou a domácími hranolky785 Kč
Tomatová polévka s noky a mascarpone58 Kč
Roastbeef, zelený chřest, papriky na kyselo158 Kč
Lasagne s vepřovou panenkou175 Kč
Chřestová polévka68 Kč
Bílý chřest s lanýžovým máslem a parmazánem168 Kč
Spaghetti s medvědím česnekem, vlašské ořechy188 Kč
zítra: pondělí 1. května Polední nabídky dnes: neděle 30. dubna
Špenátová polévka s pošírovaným vejcem58 Kč
Roastbeef, zelený chřest, papriky na kyselo158 Kč
Tortelloni plněné ricottou, omáčka z gorgonzoly a vlašských ořechů175 Kč
Polévka z medvědího česneku s bramborovou slámou68 Kč
Spaghetti s chřestem a pošírovaným vejcem195 Kč
Lasagne s lososem198 Kč
EN
Polední nabídky
Polední nabídky English Praha Plzeň Brno

„Churrasco“ je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu.

„Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Každý host má na stole kolečko. Otočí-li ho zelenou barvou nahoru, znamená to jasný signál - chci doplnit talíř!

Brasileiro
U Radnice 8/13
110 00 Praha 1
T 224 234 474
brasileiro@ambi.cz

Restaurace je nekuřácká.

Free WIFI

Krátkodobé parkovací karty u nás k prodeji.

Zobrazit na mapě
Otevírací doba
Po-Ne11:00 - 24:00

„Churrasco“ je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu.

„Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Každý host má na stole kolečko. Otočí-li ho zelenou barvou nahoru, znamená to jasný signál - chci doplnit talíř!